Mensen in beweging zetten, daar krijg ik energie van!

Ik ben Anita de Waard en met mijn bedrijf Annymotion begeleid ik organisaties, teams en individuen bij veranderingstrajecten, teamoptimalisaties en individuele ontwikkeltrajecten.

Gedrag heeft mijn speciale interesse. Ik ben in staat om mensen te bewegen door hen eigen inzicht te geven in hun functioneren en plannen voor de toekomst.

Mijn passie is om mensen inzicht te geven in hun eigen mogelijkheden binnen het werkveld, waar ze actief zijn en de focus te richten op de toekomst, die kan ontstaan als je stappen blijft zetten in je eigen ontwikkeling.

In 1985 ben ik begonnen met werken in ondersteunende functies voor management, sales en marketing. Parallel hieraan heb ik door opleiding en ervaring mijn kennis vergroot, die ik nodig had om de functies goed te kunnen uitvoeren.

Een leven lang leren en ontwikkelen, dat ben ik ten voeten uit.
 

Vanaf 2001 ben ik werkzaam binnen het HR vak. Binnen het vak heb ik mij ontwikkeld van HRM Business Partner naar Transform & Development Manager, waarbij ik de balans tussen organisatie- en persoonlijke ontwikkeling van de mensen centraal stel in combinatie met het proces, waarin ze werken om te komen tot een optimaal resultaat.

Tijdens de periode van bijna 20 jaar heb ik onder andere de volgende processen begeleid:

  • Cultuuromslag op het gebied van Missie, Visie, Kernwaardes, Prestatie – en ontwikkelmanagement
  • Opbouw van nieuwe operaties en teams,
  • Integratie van nieuwe collega’s binnen de organisatie in het kader van onboarding en overnames,
  • Reorganisaties,
  • Ontwikkeling van HR basis naar Business Partner

Ben je benieuwd wat Annymotion voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via de contactpagina, email
of telefoon 06-25143793.

Anita-Over-mij