TEAMOPTIMALISATIE

Met elkaar kom je tot een optimaal resultaat

De wereld verandert en daarmee veranderen onze vooruitzichten en mogelijkheden.

Hoe ga je daarmee om en hoe ontwikkel je individueel en als onderdeel van je team mee om de nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden en klaar te zijn voor de toekomst? Gedrag is een belangrijk component om je doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. Als hoofd goed staat, ben je technisch tot meer in staat, dan je denkt.

Aan de hand van de organisatie-, team-, en individuele doelstellingen maken we een passend programma op maat, dat past bij het nu en de toekomst. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke benadering en maken daarbij gebruik van onze kennis op het gebied van Lumina Spark Profielschets (individueel en teamniveau), Oplossingsgericht Werken, NLP en Kaizen / Lean.

Annymotion is gecertificeerd Lumina Spark- en team Practitioner. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Lumina Learning.

Het inzicht, dat je door Lumina Spark & Team krijgt, zorgt voor begrip van elkaars verschillen en hoe je daar gebruik van kan maken om je organisatie-, team- en individuele doelstellingen en ontwikkeling.

Teamopbouw en -uitbreiding

Onze HRM ervaring op het gebied van opbouwen en uitbreiden van teams, opstarten van nieuwe operaties, reorganisatie en integratie van bedrijven zorgt ervoor, dat we een partner zijn voor organisaties om dergelijke vraagstukken te begeleiden. De ontwikkeling van de mens binnen een team- en organisatie staat hierbij centraal. 

De transformatie van je organisatie start bij de verandering en ontwikkeling van de mensen, die de organisatie vormen. Annymotion staat voor een mensgerichte aanpak, waarin ieders kwaliteiten op waarde worden geschat. Het gaat voor ons om de mens achter de functie.

Onze ervaring is breed, o.a.:

  • Ontwikkelen en uitvoering HR Beleid regionaal en landelijk niveau
  • Transformatie HR van Uitvoering naar Business Partner
  • Begeleiding werknemers naar nieuwe baan in het kader van een reorganisatie. 95% van de werknemers had een nieuwe baan voor de sluitingsdatum.
  • Optimaliseren van Verzuimbeleid en daling van verzuimpercentage en kosten.
  • Vlootschouw van de organisatie inclusief nieuwe functieprofielen en inschaling.
  • Introductie nieuw Prestatie- en ontwikkelingssysteem
  • Ontwikkeling en uitrol van introductieprogramma nieuwe medewerkers
  • Teamopbouw nieuwe logistieke operatie inclusief opzet nieuwe functieprofielen
  • Ontwikkelen en uitrol van trainingen voor introductie van nieuwe HR instrumenten.
visual man lampje

Ben jebenieuwd wat Annymotion voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via de contactpagina, email of telefoon 06-25143793.