She believed she could, so she did!

Anita She believed

Nieuwe kansen, een nieuw avontuur

Vandaag heb ik de eerste stappen gezet om mijn eigen bedrijf te starten: Annymotion

Annymotion staat voor iedere beweging, die een organisatie, team of individu maakt of wil maken. Koers of cultuurwijziging van de organisatie, optimalisatie van een team of persoonlijke ontwikkeling.

Fonetisch staat het ook voor EnEmotion. Je eigen gedrag zorgt ervoor of je jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Hoe zet je deze individueel in of binnen het team waarin je samenwerkt.

Anny, dat ben ik zelf en neem ik mee in de trajecten, die ik begeleid. Het staat ook voor mijn eigen eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling: Op mijn 21e besluiten naar het buitenland te gaan en afscheid te nemen van mijn eigen verlegen ik. Mijn tijd als au-pair in Londen en West Kirby (Merseyside, UK) heeft tot op heden een onmiskenbare invloed op wie ik vandaag de dag ben.

Durft u het avontuur aan met uw organisatie, team of individueel? Bent u klaar voor de volgende stap? Neem contact op via info@annymotion.nl of 06-25143793.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *