Wie is jouw klant?

Gisteren vierde Koningin Maxima haar 50e verjaardag.

Ter gelegenheid hiervan werd zij geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk.

Het ging onder andere over haar werk voor de Verenigde Naties, waarbij een filmpje werd getoond, wie ze allemaal ontmoet had in deze rol. Na het fragment merkte de interviewer, dat zij iets had opgeschreven en hij vroeg daarnaar.

Ja zegt ze; het gaat vooral voor mij om de “gewone mensen”, dat zijn mijn KLANTEN. Hen toegang geven tot financiering.

Het raakte mij en sluit ook aan hoe ik denk en omga met mijn KLANTEN.

Na 20 jaar HRM ben ik mijn collega’s steeds meer gaan zien als mijn KLANT. En mijzelf als dienst- en serviceverlener, die iedereen zo goed mogelijk en binnen de mogelijkheden adviseert. Welke stappen ze vervolgens nemen om te groeien, dat is aan hen.

Vertrouwen, duidelijkheid en respect voor elkaar zijn daarbij de sleutelwoorden.

Samen komen tot een oplossing, waarbij je elkaar kan waarderen om de bijdrage, die ieder levert. Iedereen vanuit zijn eigen kwaliteiten.

🤝SAMEN KOM JE TOT HET BESTE RESULTAAT!🤝

Neem contact op via info@annymotion.nl of 06-25143793.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *